Detalii si preturi

 

Sesiunea foto pentru nou-nascuti are loc in casa bebelusului, iar fotografiile sunt realizate folosind lumina naturala.

Cel mai bun moment pentru a fotografia un nou-nascut este in primele trei saptamani de viata, in general intre 5 si 20 de zile de la nastere. Atunci sunt cel mai usor de linistit, dorm mare parte din timp, sunt micuti si flexibili, putand fi asezati usor in pozitii ce dau farmec acestui gen de fotografie.

Sesiunea foto poate dura 2-4 ore. Voi aduce hainutele si elementele de recuzita pe care le vom alege impreuna. Desi scopul sesiunii foto este sa obtinem o selectie de imagini minunate, confortul si siguranta bebelusului tau sunt prioritare, asa ca vom aloca timp si pentru hranirea, linistirea si alintarea lui.

Pretul unei sesiuni foto este 550 lei (750 lei in weekend) pentru 30 de imagini digitale si un babybook de 15×15 cm, cu 20 de pagini. Puteti adauga la pachetul standard fotografii suplimentare, precum si alte produse disponibile (albume, tablouri canvas sau acryl), pretul pentru acestea fiind stabilit in functie de elementele adaugate si caracteristicile acestora (design, material, accesorii).

 

Ema_39De regula, in urma unei sesiuni foto rezulta 35-40 de fotografii. Acestea vor fi incarcate dupa 4-6 saptamani intr-o galerie on-line pe madacraciun.ro, la care veti avea acces. Odata ce veti vedea fotografiile, le veti putea alege pe cele care va plac cel mai mult. Albumul va contine fotografiile voastre preferate si va fi gata in 7-10 zile lucratoare dupa ce va dati acordul pentru tiparire.

Baby Plan este un alt pachet disponibil, care cuprinde 3 sedinte foto realizate in etapele importante din primul an de viata a bebelusului. Acest pachet costa 1.500 lei pentru 120 de imagini digitale si un album de 25×25 cm, cu 20 de pagini.

Plata se poate face in numerar sau prin transfer bancar. 

Pot interveni modificari ale preturilor, insa nu si asupra sesiunilor deja programate.

Daca esti interesat(a) de o astfel de sesiune foto, te rog sa ma contactezi si, in functie de data estimata a nasterii, rezervam o zi pentru bebelusul tau. Aceasta zi va fi confirmata cat mai curand posibil dupa nastere.

mada craciun fotograf newborn

 

BABYBOOK (album fotocarte 20 pagini)

10×10 cm | 175 lei

15×15 cm | 230 lei

25×25 cm | 400 lei

*sunt disponibile si alte dimensiuni

 

VOUCHER CADOU – darul perfect pentru  proaspetii parinti

200 lei | 300 lei | 400 lei | 500 lei

  

TABLOURI PE PANZA   

Nu va puteti imagina cum va arata spatiul pe care doriti sa il decorati cu fotografiile de la sesiunea foto? 

Va ajut eu! Si in felul acesta veti alege varianta potrivita.

tablouri canvas timisoaratablouri canvas timisoara

tablouri canvas mada craciun 1tablouri canvas mada craciun 6tablouri canvas mada craciun 7

 

 

error: Content is protected !!